Studentske prakse - stipendijski program

April 2022

Studentske prakse - stipendijski program

Ja sam Tijana i student sam master studija na modulu Audio i video tehnologije na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. U toku prakse radila sam na implementaciji komande koja određuje parametre signala koji dolazi na STB uređaj i grafičkog interfejsa za pomenutu komandu. Imala sam priliku da poboljšam teorijsko znanje sa fakulteta i vidim kako mnoge stvari izgledaju u praksi. Sviđa mi se to što je program stipendije bio uživo pa sam bila u prilici da upoznam sjajne mlade ljude. Takođe, imala sam i veliku pomoć od svih ljudi u timu tokom cele prakse. Dobila sam dovoljno vremena za učenje novih oblasti sa kojima se nisam susretala u školovanju, kao i za usavršavanje već poznatih. Obuke koje su dostupne praktikantima i zaposlenima su interaktivne i jako korisne. Kroz njih sam naučila mnogo o digitalnoj televiziji, poboljšala sam znanje nekih programskih jezika i naučila da koristim neke od danas najrasprostranjenijih alata u IT sferi.

Tijana Đorđević

U saradnji sa Elektrotehničkim i Matematičkim fakultetom u Beogradu, nudimo mogućnost stipendirane izrade MSc ili BSc rada. 

Kome je namenjena studentska stipendija?

  • Program studentske stipendije je namenjen studentima završnih godina osnovnih i master studija na ETF-u i MATF-u koji nisu pre apliciranja za program odabrali temu za BSc ili MSc rad. 

Šta pružamo studentima koji se odluče za program stipendiranja kod nas?

     • Stručnu podršku od strane inženjera mentora;

     • Podršku da se znanje dobijeno tokom prakse uobliči u akademski BSc ili MSc rad;

     • Rad na najsavremenijim tehnologijama;

     • Merna oprema, softverski alati, repromaterijal (za izradu hardvera), logistika za nabavku i izradu hadvera;

     • Stipendiju;

     • Mogućnost pohađanja interno organizovanih stručnih kurseva;

     • Mogućnost učestvovanja u sportskim i zabavnim aktivnostima.

Pošaljite CV klikom na sledeći link.

Spisak tema možete pogledati klikom na sledeći link.

Konkurs je otvoren tokom cele godine.