AI and Deep Learning in Automotive

June 2020

AI and Deep Learning in Automotive

                                                           AI and Deep Learning in Automotive


Duboko učenje pripada domenu veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Tokom poslednje decenije duboko učenje i veštačke neuralne mreže su našle primenu u brojnim oblastima, zahvaljujući svom potencijalu da reše probleme za koje tradicionalni metodi nisu dali adekvatan odgovor. Jedan od takvih problema je i autonomna vožnja, gde je krajnji cilj da “centralni mozak” automobila bezbedno rukuje vozilom u svim saobraćajnim situacijama. Kako takav sistem za upravljanje mora uspešno da reaguje na nepredvidive scenarije, algoritmi koje koristi su bazirani na mašinskom i dubokom učenju.


Tokom kursa će studenti imati priliku da se upoznaju sa osnovnim konceptima mašinskog i dubokog učenja u automobilskoj industriji. Kroz jednodnevni sertifikovan kurs Nvidia Deep Learning Instituta će polaznici naučiti kako se treniraju neuralne mreže koristeći aktuelne alate i radne okvire za rad sa neuralnim mrežama. Na kraju će studenti imati priliku da stečena znanja primene u okviru praktičnih radionica koje se bave primenom dubokog učenja u automobilskoj industriji.

Svi polaznici dobijaju zvanični  NVIDIA DLI sertifikat o učešću.

Važno obaveštenje: Letnja škola biće realizovana u datim terminima samo ukoliko epidemiološka situacija i okolnosti budu dozvoljavale bezbedno i sigurno izvođenje uživo za sve učesnike. O eventualnom pomeranju ili otkazivanju, svi učesnici biće obavešteni dve nedelje pred termin održavanja.


Program:

12. jul

Uvod u mašinsko i duboko učenje; 

Osnovne arhitekture neuralnih mreža; 


13. jul

Nvidia kurs Fundamentals of Deep Learning for Computer Vision


14.-16. jul

Praktična primena neuralnih mreža u automobilskoj industriji


Potrebna predznanja:

Osnove Python/C++ programiranja


Način prijavljivanja:

Prijavu možete poslati putem sledećeg linka.